Modo più semplice a Preparare Veloce Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum
Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum. Umplem casa cu parfum de cornulete vanilate. Gasiti mai jos si reteta video pas cu pas de cornulete cu untura si smantana. Cornulețele fragede și potrivit de dulci sunt gata.
Este una din retetele preferate de copii mei. Sper sa va placa si astept reactile. Cred ca toate gospodinele gatesc astfel de cornulete. You can have Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum
- It's 250 g of Farina.
- Prepare 100 g of Burro.
- It's 50 g of Panna acida.
- Prepare Tuorli of d'uovo 2.
- Prepare 10 g of Zucchero vanigliato.
- Prepare 1 pizzico of Sale fino.
- Prepare 1 cucchiaio of Zucchero a velo.
- Prepare of Per la farcitura :.
- You need 150 of g Lokum (rahat).
- You need 150 g of Per decorare :zucchero a velo.
Reteta acestor cornulete cu untura si smantana, umplute cu rahat, cu siguranta este una din cele mai delicioase si mai bune retete de fursecuri fragede cu umplutura ce poate fi schimbata, in fuctie de gsuturi. Aceasta reteta de cornulete este extraordinara. Le iubesc la nebunie,sint foarte fragede,aromate si super delicioase!!! Jump to navigation Jump to search.
Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum step by step
- În una ciotola capiente mettete la farina, îl zucchero vanigliato e un pizzico di sale. Aggiungete îl burro e lavorate con le mani. Unite la panna acida e mescolate. Aggiungete i tuorli. Impastate fino ad ottenere un impasto morbido e omogeneo..
- Fate riposare l'impasto per mezz'ora circa..
- Trascorso îl tempo necessario prendete una parte del impasto e stendete sul piano del lavoro. Con l'aiuto di un piatto, appoggiando sulla pasta tagliate un disco di pasta..
- Tagliate îl disco di pasta în triangoli (circa 2 cm.). Se la base del triangolo è più grande otterrete dei croissant più grandi, s'è più piccola i croissant saranno più piccoli. Posizionate pezzettini di lokum (rahat) sopra la pasta e rotolare dalla base verso l'alto..
- .
- Disponete I croissant formați su una teglia rivestita da carta forno..
- Cuocere în forno preriscaldato a 180 gradi per 13 - 15 minuti. Una volta pronte lasciate raffreddare un paio di minuti dopo di che passarli nello zucchero a velo..
- Sono pronti per essere gustați, ma ancora più buoni sono îl giorno dopo, ancora più fragranti e teneri che și sciolgono în bocca!.
Astăzi am pregătit CORNULEȚE CU DULCEAȚĂ DIN TRANDAFIRI care este o rețetă dragă sufletului, îmi amintește de bunica și Bunica mereu pregătea un lighean plin cu aceste cornulețe, nu am idee cum avea atâta putere. Le pregătea cu untură dar eu am hotărât să le fac cu unt, au ieșit la fel de bune. Saleuri cu drojdie de bere şi chimen. Cornulete fragede cu untura este o reteta traditionala din bucataria romaneasca si care nu trebuie sa lipseasca din cartea voastra de retete. Astăzi aș vrea să vă îmbii cu niște cornulete de zapada (umplute cu mac) care sunt extraordinar de gustoase si fragede! cornuri,cornulete.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Nestor Kraatz
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Modo più semplice a Preparare Veloce Croissant(cornulețe) tenere e gustose farcite con îl lokum"
Post a Comment