Ricetta di Ultimate Hot cross buns
Hot cross buns. A hot cross bun is a spiced sweet bun usually made with fruit, marked with a cross on the top, and traditionally eaten on Good Friday in the United Kingdom; Ireland; Australia; India; New Zealand. Hot Cross Buns was an English street cry, later perpetuated as a nursery rhyme and an aid in musical education. It refers to the spiced English confection known as a hot cross bun, which is associated with the end of Lent and is eaten on Good Friday in various countries.
Those are pumped with preservatives and have a distinct artificial flavour about them. Pipe the crosses over the buns slowly so that the paste 'hugs' the curves on each bun. Hot cross buns are a rather old English tradition, dating back to the Saxons who marked buns with These hot cross buns are best eaten fresh and out of the oven. You can cook Hot cross buns using 19 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Hot cross buns
- Prepare 185 of gr.di farina manitoba.
- You need 140 gr. of farina00.
- You need 60 of gr.di zucchero.
- Prepare 80 of gr.di uvetta.
- It's 100 ml of latte tiepido.
- Prepare 100 ml of acqua tiepida.
- You need 1 of uovo.
- Prepare 5 of gr.di lievito di birra secco.
- It's of Cannella q. b.
- It's of Buccia di arancia q. b.
- Prepare of Succo di arancia q. b.
- It's of Zenzero q. b.
- You need of Noce moscata q. b.
- Prepare 45 of gr.di burro.
- Prepare of Piz di sale.
- Prepare 40 of gr.farina00+40gr.di acqua.
- You need q.b of Aroma mandorla.
- You need 35 of gr.di zucchero +15ml di acqua.
- You need 1 tuorlo of d'uovo.
That said, you can form the buns. But hot cross buns can be a treat to make and eat any time of year, and they're perfect for breakfast. Brush tops of buns with egg wash. Hot cross buns are made with an enriched dough.
Hot cross buns step by step
- Mettere in una ciotola 325 gr. Di farina(Manitoba e farina 00)mescolata con zucchero...Lievito e piz di sale.. sciogliere il burro nel latte e nell'acqua.. Lasciarlo intiepidire e aggiungerlo alla farina.. Aggiungere.. L'uovo.. La buccia di arancia e giusto un po' del suo succo.. Aggiungere l'uvetta(io l'ho tritata.. Messa in ammollo e filtrata fino a renderla una purea perché non amo mangiarla intera).
- Impastare energicamente gli ingredienti.. Non preoccupatevi se sarà appiccicoso... E un po' come l'impasto per colomba... Dobbiamo dare tempo che l'impasto inizi ad incordare... Ribaltare sul tavolo... Agliutandovi con le mani unte.. E con l'aggiunta di un po' di farina... Formare un panetto.. Far lievitare fino al raddoppio del volume.. nella ciotola coprendola con la pellicola alimentare..
- Riprendere l'impasto e sul tavolo leggermente infarinato.. Lavorarlo e dividerlo in tante parti uguali... Io ne ho ricavate nove di 80gr.ciascuna.. Ogni parte andrà lavorata.. Stesa e arrotondata..far lievitare nel forno spento.. E riprenderle quando saranno raddoppiate..
- Formare un incisione a croce su ogni panino... Preparare una specie di cremina con 40 gr. Di farina e 40gr.di acqua..aggiungere metà fialetta di Aroma mandorla.. E quando sarà bella liscia.. Versarla in un saccapoche...
- E ricoprire i segni delle croci con questa cremina.
- Spennellare la superficie dei panini(non la croce) con il tuorlo d'uovo mescolato con un goccino di latte.
- Cuocere a 180°in forno già caldo per 20 min.
- Infine spennellare la loro superficie Con uno sciroppo fatto con 35gr.di zucchero e 15ml di acqua.
- Ideali anche per colazione😋.
- Conservarli in un contenitore ermetico..
Hot cross buns, traditionally eaten on Good Friday, are steeped in superstition - a cross was cut into the top of them before baking to 'let the devil out' and some people kept buns from one Easter to the. Dabbing Marmite on hot cross buns is the perverse choice of life's eternal "mavericks". But any similar crossing of the sweet and savoury streams is fiendishly difficult, and best left to the professionals. Ree Drummond's traditional hot cross buns recipe is delicious and easy to make. The site may earn a commission on some products.
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Nestor Kraatz
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