Come a Fai Ultimate Burger buns

Burger buns. You know those fancy burger buns you get from fancy "burger bars"? The brioche kind of burger bun. This is that bun, but better, and really easy to make.

Burger buns Let us show you how to make easy bread rolls for burgers. Homemade hamburger buns can elevate any sandwich when made just right. These homemade burger buns are soft and flavorful, and can be used for hamburgers, sliders, sandwiches, etc. You can have Burger buns using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Burger buns

  1. It's 250 gr of farina manitoba.
  2. Prepare 250 gr of farina 00.
  3. You need 250 ml of acqua tiepidina.
  4. You need 3 gr of lievito di birra fresco.
  5. You need 50 gr of burro morbido.
  6. It's 20 gr of zucchero.
  7. You need 10 gr of sale.

So easy to bake and better than store-bought! Learn how to make Burger Buns at home! These homemade burger buns are not as hard as you would think to make. All you need is a few pantry staples and a bit of resting time.

Burger buns step by step

  1. Mescolare le due FARINE con lo ZUCCHERO e versarci dentro il LATTE dove sarà stato sciolto precedentemente il LIEVITO (in realtà può bastare anche solo un grammo visto la lunga lievitazione soprattutto nel periodo estivo).
  2. Aggiungere a filo un po' di ACQUA a più riprese finché non ci soddisfa la consistenza. Fermarsi cioè quando comincia l'impasto ad appiccicarsi sul fondo della planetaria. Non deve essere però liquido e nemmeno asciutto. Quando comincia ad incordarsi inserire il BURRO. Quando sarà assorbito far incorporare anche il SALE e portare ad incordatura. (Si può anche impastare a mano).
  3. Far riposare 30 minuti, fare un giro di pieghe e chiudere il panetto.
  4. Lasciare a temperatura ambiente un ora (in estate non più di 20 minuti) e riporre in frigo a 4 gradi per 18/20/24 ore ( dipende da quando decidete di impastare o da quando vi servono che siano pronti..
  5. Tirare fuori e tenere per un ora a temperatura ambiente e dividere in pezzature da 100 grammi (in estate dividere l'impasto subito tolto dal frigo).
  6. Creare dei panetti e mettere in teglia distanziati l'uno dall'altro. (Con queste dosi verranno circa 9 panetti). Far raddoppiare e spennellare con rosso dell'uovo e latte.
  7. Infornare in forno preriscaldato statico a 180° per 15 minuti circa. Tirati fuori coprire con un canovaccio così da fare ammorbidire con la loro condensa la superfice che altrimenti resterebbe dura e croccante.
  8. Condire a piacere. Buon appetito!.

You know those fancy burger buns you get from fancy "burger bars"? To shape the individual buns, gently stretch. There are so many options these days! We want to make choosing the best bun for a burger easier for you, so we made a list. Combine the ingredients for brioche with a burger bun recipe to make a deliciously sweet, soft, light dough.

Judul: Come a Fai Ultimate Burger buns
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Nestor Kraatz

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